Przyjęcia okolicznościowe
Planujesz wesele, komunię, chrzciny lub inną imprezę okolicznościową? Zadzwoń lub odwiedź nas osobiście. Nasi konsultanci dobiorą dla Ciebie menu, zadbają o wystrój sali, przygotują scenariusz przyjęcia.
Zaufaj naszemu doświadczeniu. PAPAVER HOTEL zaprasza.
OFERTA- Przyjęcie Weselne 320 zł / os
Wesele to jeden z najważniejszych momentów Twojego życia , zatem powinien to być najpiękniejszy i perfekcyjnie zorganizowany dzień. Z myślą o tej chwili, specjalnie dla Państwa, przygotowaliśmy ofertę przyjęć weselnych. Z wielką przyjemnością zorganizujemy przyjęcie o jakim Państwo marzycie, według scenariusza opartego na tradycji, bądź zgodnie z Państwa własnym pomysłem.
Na początek tradycyjnie:
Rosół z makaronem
Gorące dania obiadowe – 5 porcji/os.- 7 rodzajów do wyboru:
Pieczeń z karkówki w sosie Schab tradycyjny panierowany
Schab panierowany ze smażonymi pieczarkami
Żeberka pieczone na kiszonej kapuście zasmażanej
Żeberka bbg
Marynowany karczek ze śliwkami Polędwiczka wieprzowa w koszulce z wędzonki Medaliony z polędwiczki w sosie Dijon Filet z kurczaka w panierce zapiekany z pomidorami i mozzarellą
De volaille z masłem i pietruszką
Rolada z indyka ze szpinakiem i fetą w białym sosie
Rolada z indyka z kurkami w sosie Mornay (beszamelowym)
Dorsz pachnący tymiankiem
Dorsz w cieście piwnym
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Kluski śląskie
Frytki
Surówka – 3 rodzaje Warzywa gotowane
Po obiedzie deser 1porcja/os.- 1 rodzaj dla wszystkich:
panacotta z puree z mango/ deser lodowy Tartufo z musem owocowym
Następnie na stole pojawią się zimne zakąski – 4 porcje/os.:
Z poniższych zakąsek do wyboru 6 rodzajów
Zimne nóżki wieprzowe lub drobiowe
Kolorowy duet rybny w galarecie
Ryba na słodko kwaśno pod pieczarkami Śledzie w pomidorach Galantyna z kurczaka z morelami Pasztet pieczony Roladka drobiowa Pieczyste z kremem chrzanowym Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym Schab ze śliwką Polędwica z nadzieniem z pieczonymi migdałami Pieczywo, masło
Sałatki – 1,5 porcji /osoba – 3 rodzaje do wyboru
Sałatka tradycyjna jarzynowa
Sałatka gyros
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem
Sałatka grecka Sałatka makaronowa z szynką
Kolacja na ciepło przed północą – 2 porcje/os.- 2 rodzaje do wyboru:
Polędwiczki drobiowe w parmezanie
Stek mielony z cebulką
Roladka myśliwska w sosie De volaille z serem pleśniowym i suszonymi pomidorami Dodatki: do wyboru 1rodzaj: Ziemniaki w ziołach z sosem czosnkowym
Kolacja na ciepło po północy – 1porcja/os:
Flaczki wołowe/Barszczyk czerwony czysty
Dania mięsne – 2 porcje/os: – 2 rodzaje do wyboru:
Policzki wieprzowe glazurowane
Szaszłyk wieprzowy Udziec z indyka pieczony
Dodatki: do wyboru 1rodzaj:
Bigos Kopytka
Nad ranem dla wytrwałych Żurek czysty / Zupa gulaszowa
CENA MENU 320 ZŁ/OS.
Dodatkowo w cenie menu:
Nocleg dla Pary Młodej- gratis
Powitanie Gości lampką wina musującego,
Kawa rozpuszczalna i herbata bez limitu – w bufetach, Soki owocowe bez limitu (pomarańczowy i jabłkowy) – podane w dzbankach szklanych
Woda mineralna niegazowana bez limitu – podana w dzbankach szklanych
Owoce 150 g/os podane na paterach w bufetach
Ciasto 300 g/os podane na paterach w bufetach lub na stołach gości
Dekoracja podstawowa: pokrowce na krzesła w kolorze białym, obrusy białe, bankietówki białe, skirtingi przy bufetach i przy stole Młodych.
POPRAWINY 40 ZŁ/OS
W cenie poprawin przygotowane na świeżo: Ziemniaki gotowane z koperkiem Surówki Kawa rozpuszczalna i herbata – bez limitu Soki owocowe bez limitu Woda mineralna bez limitu Potrawy gorące wystawiamy do bufetu 30 minut później od ustalonej godziny rozpoczęcia poprawin Czas trwania poprawin do 6 godzin W przypadku przedłużenia dodatkowa opłata w wysokości 500 zł za każdą rozpoczętą godzinę
OFERTA- Przyjęcie Weselne 270 zł / os
Wesele to jeden z najważniejszych momentów Twojego życia , zatem powinien to być najpiękniejszy i perfekcyjnie zorganizowany dzień. Z myślą o tej chwili, specjalnie dla Państwa, przygotowaliśmy ofertę przyjęć weselnych. Z wielką przyjemnością zorganizujemy przyjęcie o jakim Państwo marzycie, według scenariusza opartego na tradycji, bądź zgodnie z Państwa własnym pomysłem.
Na początek tradycyjnie:
Rosół z makaronem
Gorące dania obiadowe – 4porcje/os:
Pieczeń wieprzowa z karkówki z sosem pieczeniowym
Panierowane koperty ze schabu z pieczarkami
Tradycyjny panierowany kotlet schabowy lub panierowany filet z kurczaka
De volaille z serem pleśniowym i suszonymi pomidorami
Pierś indycza faszerowana szpinakiem zapiekana w beszamelu
Filet z dorsza pachnący tymiankiem
Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem Kluski śląskie Frytki Surówki – 3 rodzaje
Po obiedzie deser 1porcja/os.- 1 rodzaj dla wszystkich: panacotta z puree z mango, deser lodowy Tartufo z musem owocowym
Następnie na stole pojawią się zimne zakąski –4p/os
Terrina z polędwiczką wieprzową
Pasztet pieczony Szpinakowy omlet z wędzonym łososiem Zimne nóżki wieprzowe lub drobiowe
Tatar wołowy z przepiórczym jajkiem
Ryba na słodko kwaśno z ananasem Sałatka „Cezar” z kurczakiem, grzankami i sosem czosnkowym
Sałatka tradycyjna jarzynowa Pieczywo, masło
Gorący posiłek przed północą – 2p/os
Stek wieprzowy mielony z cebulką Cepeliny z okrasą z cebulki i wędzonego boczku Kapusta zasmażana
Gorący posiłek po północy – 1porcja/os: Barszczyk czerwony czysty /Flaki wołowe
Dania mięsne – 1p/os Szwajcar- panierowany kotlet schabowy nadziewany serem Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy
Dodatki: 1 rodzaj do wyboru: Sałatka a la grecka z oliwkami i serem Ziemniaki w ziołach z sosem czosnkowym
Nad ranem – dla wytrwałych:
Żurek z kiełbasą z pieczywem
Dodatkowo w cenie menu:
Nocleg dla Pary Młodej- gratis
Powitanie Gości lampką wina musującego, Kawa rozpuszczalna i herbata bez limitu–w bufetach Soki owocowe bez limitu ( pomarańczowy i jabłkowy)
Woda mineralna niegazowana –w dzbankach szklanych +( perlage gazowana )
Owoce 150 g/os podane na paterach w bufetach
Dekoracja podstawowa: pokrowce na krzesła w kolorze białym, obrusy białe, bankietówki białe, skirtingi przy bufetach i przy stole Młodych.
POPRAWINY 40 ZŁ/OS
W cenie poprawin przygotowane na świeżo: Ziemniaki gotowane z koperkiem Surówki Kawa rozpuszczalna i herbata – bez limitu Soki owocowe bez limitu Woda mineralna bez limitu Potrawy gorące wystawiamy do bufetu 30 minut później od ustalonej godziny rozpoczęcia poprawin Czas trwania poprawin do 6 godzin W przypadku przedłużenia dodatkowa opłata w wysokości 500 zł za każdą rozpoczętą godzinę